Koop brocante producten in Maastricht

Onze Maastrichtse producten zijn jullie allemaal bekend! We zijn immers al 20 jaar bezig met onze winkel De Kiekoet, en hebben al heel wat koekjes, wijn en Maastrichtse kookboeken verkocht!

Maar al deze kleine spulletjes moeten ergens op gepresenteerd worden…en hoe beter dan op gezellige authentieke oude meubels? Dus een paar jaar geleden zijn wij begonnen met een kleine selectie van Brocante meubels , zoals een oude archiefkast om onze Maastrichtse kookboeken op te bergen, een oud schoolbankje om onze ‘Mestreechter Leesplenkskes’ op te leggen en oude emaille emmers en gieters om onze Maastrichtse handdoeken decoratief over heen te hangen.

Brocante is veel gevraagd

Omdat er weinig andere Brocante winkels in Zuid Limburg liggen, werden onze Brocante meubels, kasten, kindermeubels en Brocante accessoires zoals oude kristallen glazen en oude (thee) serviezen steeds vaker opgemerkt.

Dit vinden wij super! Want markten afstruinen en iedere keer weer nieuwe vondsten mee terug nemen vinden wij heel leuk om te doen! De ene keer vinden we stoere oude blikken, de andere keer een mooie Brocante eettafel, en weer een keer leuke oude kindermeubeltjes.

Nog geen online shop, wel een overzicht

Brocante vondsten in LilleWe hebben nog geen online shop in Brocante producten / meubels maar wel deze site waar jullie op kunnen kijken naar een gedeelte van ons aanbod. Voor het echte gezellige, sfeervolle gevoel dat al die oude Brocante meubels en accessoires geven wijzen wij u graag door naar onze winkel!  Een van de weinige Brocante winkels in Maastricht centrum.

……veer loere naor uuch oet, wij kijken naar u uit!

Truus Cobben, De Kiekoet

 Basis collectie Wisselende collectie Brocante productenSchooltassen

Ruime keuze in oude Schooltassen waaronder echte bijzondere modellen.

Servies

Ontzettend lief servies,

alles is ook los verkrijgbaar.

Eendje

Zo leuk eendje.

Oude metalen kist

Oude metalen kist,maar nog heel goed te gebruiken.

Broodvorm

Uit oude bakkerij,bakvormen.

Fietsje

Heel oud kinderfietsje.

Kleine flesjes.

Oude Franse flesjes.

Wasketels

Oude wasketel,met nostalgisch aansichtkaart.

Spaarvarken

Je geld is goed opgeborgen in het Kiekoet varken.

Maatwebsite